Telefon

0724994959

Tabără de vară la Moldova Nouă

În perioada 23-27 iulie, cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului, a bisericilor ortodoxe din Moldova Nouă, administrației publice locale, precum și cu cel al Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, un număr de 20 de tineri, cu vârste cuprinse între 9-16 ani, a învățat cât de mult contează înlăturarea prejudecăților sociale în vederea reușitelor de mâine, noțiune de bază menită să transforme totul într-o lume mai bună, o lume în care eforturile depuse în mod constant pot reprezenta pietrele de temelie ale succesului în orice domeniu.

Bine structurat și adaptat reglementărilor sanitare, programul acestei săptămâni a cuprins o serie de activități, printre care: atelierele de educație personală, de jocuri, de educație pentru viață (modulul antidrog și pro viață), ateliere artistice, seri tematice, duhovnicești, competiții sportive, focul de tabără fiind de asemenea un element nelipsit într-o astfel de acțiune. În plus, cum toate lucrurile bune primite reprezintă daruri de la Dumnezeu, fiecare zi a taberei a debutat și s-a încheiat cu câte o rugăciune în biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”.

Întrucât săptămâna deprinderilor pentru viață a tinerilor din Moldova Nouă se apropie de sfârșit, părintele Nedelcu a mai ținut să sublinieze: „Mă bucur nespus de mult de faptul că, la sfârșitul acestei tabere, copiii vor învăța să prețuiască mai mult viața și să se cunoască mai bine, se vor lega prietenii trainice. Prin atelierele de educație personală și educație pentru viață, copiii vor învață să respecte natura, să iubească frumosul și să se ferească de păcat”.

Sursa: https://expressdebanat.ro/tabara-din-inima-familiei-in-premiera-la-moldova-noua/

Galerie foto

Înscriete la NEWSLETTER

pentru a afla noutăţi.