Telefon

0724994959

Seară de Operă în natură Ediția II 2017

Sâmbătă 24 iunie 2017 a avut loc pe faleza orașului Moldova Nouă ediția II a spectacolului Seară de Operă în natură, organizat de Parohia Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului.

Dunărea și apusul soarelui a fost decorul oferit de natură pentru publicul prezent să asculte terţete din opere şi operete, cât şi din music-hall-uri celebre, interpretate excepțional de către soliştii de operă din Timişoara: soprana Laura Mărginean, tenorul Mircea Şonea, baritonul Alexandru Mocan şi pianista Aida Marc.  Au mai evoluat pe scenă şi tinere speranţe, pianiştii Denis Piele, Dario Mihali și Adina Boldea care au încântat pe cei prezenți.

Copiii de la Centrul de Tineret coordonați de doamna Claudia Mărculescu, au prezentat două piese de teatru smulgând ropote de aplauze din partea publicului.

Părintele Ion Nedelcu a relatat: ”Anul trecut la prima ediție a spectacolului am fost plăcut surprins să văd foarte mulți iubitori de operă la Moldova Nouă, iar prezența numeroasă la cea de-a doua ediție mă obligă să mă angajez că acest spectacol va avea cât mai multe ediții.”

Având în vedere că anul acesta este declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române ca fiind ”Anul omagial al sfintelor icoane”,  părintele Ion Nedelcu a oferit în încheiere tuturor colaboratorilor, sponsorilor și artiștilor o icoană în semn de mulțumire și prețuire.

Galerie foto

Înscriete la NEWSLETTER

pentru a afla noutăţi.