Telefon

0724994959

Cerc Pastoral – Misionar la Moldova Nouă

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, Vineri 28 februarie 2020 a avut loc întrunirea lunară a preoților din Cercul Pastoral – Misionar Moldova Nouă.

         Întrunirea s-a desfășurat în biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Moldova Nouă, cea mai nouă biserică din Protopopiatul Moldova Nouă și a debutat cu oficierea Paraclisului Maicii Domnului de către: Părintele Vichentă Ponoran – Parohia Naidăș, Părintele Voinea Marius – Parohia Rusova și Părintele Nacu Adrian – Parohia Milcoveni.

         La slujbă au participat preoții arondați Cercului Pastoral Moldova Nouă, precum și numeroși credincioși.

         În cuvântul de învățătură, Părintele Nacu Adrian a subliniat faptul că Maica Domnului este ocrotitoarea părinților și a copiilor: ”În anul omagial al pastorației părinților și copiilor și Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români, se cuvine să o luăm ca și ocrotitoare și sprijinitoare pe Maica Domnului și să o rugăm să mijlocească în continuare la Fiul ei, pentru noi și pentru a noastră mântuire”.

         În partea a doua a întrunirii, părintele Ion Nedelcu coordonator al Cercului Pastoral, a adus la cunoștință preoților ultimele circulare emise de Permanența Episcopiei Caransebeșului și s-a stabilit programul săptămânilor duhovnicești din perioada Postului Mare.

Galerie foto

Înscriete la NEWSLETTER

pentru a afla noutăţi.